top of page

za 09 dec

|

Expo Roeselare

Neerhofdierenfestival 2023

Een Beestig dagje uit voor het ganse gezin!

Neerhofdierenfestival 2023
Neerhofdierenfestival 2023

Tijd en locatie

09 dec 2023, 09:00 – 10 dec 2023, 18:00

Expo Roeselare, Diksmuidsesteenweg 400, 8800 Roeselare, België

Gasten

Over het evenement

Het Neerhofdierenfestival wordt traditioneel georganiseerd door de Koninklijke Angora Kleinveeclub Brugge vzw. Dit familie-evenement bij uitstek gaat door het tweede weekend van december.

Van kippen tot konijnen, van cavia’s tot kalkoenen, je vindt het allemaal onder één dak! Niet enkel de meer dan 1500 rasdieren staan centraal! Laat je verleiden door clowns, springkastelen, alpaca’s en fotoshoots... Transformeer in een prinses, spiderman of unicorn op de schminkstanden en bouw de mooiste creaties tijdens de Lego Workshops! Leer de dieren van dichtbij kennen in de knuffelhoek, kom tot rust bij de pony's tijdens een gezellige wandeling en geniet na met een verse pannenkoek en een lekker drankje in de bar... Kortom, de ideale gelegenheid voor een gezellig en geslaagde gezinsuitstap!

Neerhofdierenfestival, zaterdag 9 december en zondag 10 december telkens van 9u tot 18u in Expo Roeselare (Diksmuidsesteenweg 400, 8800 Roeselare). Prijs ADD: 10 euro en online: 9 euro voor volwassenen, gratis voor kinderen t.e.m. 12 jaar.

Tickets

 • Online Ticket - vanaf 12 jaar

  Dit ticket biedt een éénmalige toegang tot het Neerhofdierenfestival 2023 voor één volwassene of kind ouder dan 12 jaar op een dag naar keuze.

  € 9,00
  Verkoop geëindigd op
 • Online Ticket - t.e.m 12 jaar

  Dit ticket biedt een éénmalige toegang tot het Neerhofdierenfestival 2023 enkel voor kinderen tot en met 12 jaar. Aan de ingang dient men de leeftijd van het kind te kunnen aantonen.

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op
 • Beestig Geestig Kaart

  Koop je 'Beestig Geestig Kaart' samen met je tickets en geniet voordelig van 4 leuke activiteiten naar keuze voor kinderen: laat je schminken, ga op wandeling met een lieve pony of alpaca, een lekkere pannenkoek smullen, waag je kans aan de visput en nog zoveel meer! Vul je lege Beestig Geestig Kaart in, geef ze af aan de bar en maak kans op een fantastische prijs! (niet alle activiteiten zijn betalend, activiteitenticket 3 euro per stuk te koop aan de bar)

  € 10,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page