top of page

Lid worden van onze vereniging?

Wens je lid te worden van de Koninklijke Angora Kleinveeclub Brugge vzw, dan zijn er enkele mogelijkheden waaruit je kan kiezen:

 • Steunend lid:
  Als steunend lid van onze vereniging ontvang je de maandelijkse digitale nieuwsbrief.
  Het steunend lidmaatschap bedraagt slechts 15 euro per jaar! Word vandaag nog lid: vul onderstaand formulier in en stort het bedrag op de rekening van de vereniging.
   

 • Fokkend lid met fokkerskaartaanvraag:
  Als fokkend lid met fokkerskaartaanvraag bij de Koninklijke Angora Kleinveeclub Brugge vzw ontvang je de maandelijkse digitale nieuwsbrief en tal van extra's zoals gratis deelname aan onze Jongdierendag, korting op het inschrijvingsgeld voor dieren bij deelname aan onze tentoonstelling, mogelijkheid om deel te nemen aan de vaccinatiedagen...
  Daarbovenop ben je automatisch aangesloten bij het VIVFN: je ontvangt een fokkersboek, het driemaandelijks tijdschrift 'Het Vlaams Neerhof', een fokkerskaartnummer, je kan deelnemen aan keuringen en identificatietekens bestellen.
  Het fokkend lidmaatschap bedraagt slechts 30
   euro per jaar! Word vandaag nog lid: vul onderstaand formulier in en stort het bedrag op de rekening van de vereniging.
   

 • Fokkend lid zonder fokkerskaartaanvraag:
  Als fokkend lid zonder fokkerskaartaanvraag bij de Koninklijke Angora Kleinveeclub Brugge vzw ontvang je de maandelijkse digitale nieuwsbrief en volgende extra's: gratis deelname aan onze Jongdierendag, korting op het inschrijvingsgeld voor dieren bij deelname aan onze tentoonstelling. Deze optie is enkel mogelijk wanneer je aansloten bent bij het VIVFN via de vereniging waar je je fokkerskaartaanvraag ingediend hebt. Het fokkend lidmaatschap bedraagt slechts
  30 euro per jaar! Word vandaag nog lid: vul onderstaand formulier in (geldig fokkerskaartnummer verplicht te noteren) en stort het bedrag op de rekening van de vereniging.

bottom of page