top of page

WIE ZIJN WIJ?

De Koninklijke Angora Kleinveeclub Brugge VZW is een vereniging die in 1938 opgericht werd door een aantal enthousiaste fokkers. Hun doelstelling was het promoten en in stand houden van het Angorakonijn, maar is met tijd verder uitgegroeid tot alle soorten neerhofdieren. Tot op de dag van vandaag is dit nog steeds het doel om de verschillende rassen van hoenders, Konijnen, Park-en watervogels, cavia’s en duiven te promoten en in stand te houden.

Om dit doel te verwezenlijken zijn wij aangesloten bij Het Vlaams Interprovinciaal Verbond van Fokkers van Neerhofdieren vzw (VIVFN). Jaarlijks organiseren wij een aantal activiteiten waaronder het neerhofdierenfestival, een tentoonstelling met als doel met verschillende soorten en rassen naar buiten te komen. Ieder jaar proberen wij er terug een spetterende editie van te maken.

De vereniging heeft 3 verschillende werkgroepen opgericht om de organisatie van de verschillende activiteiten te verwezenlijken:

  • Werkgroep 1: secretariaat

Zij staan in voor de administratieve taken binnen de vereniging. Voor algemene vragen kan je ook bij hen terecht.

Yves Schepens

Sandra Vandenbussche

Katrien Heindryckx

Hannes Schoonvaere

  • Werkgroep 2: Public Relations

Deze groep doet alles rond sponsoring en publiciteit, maar ook de catering voor onze activiteiten maakt deel uit van het takenpakket.

Hannes Schoonvaere

Gautier Cleenewerck

Kevin Gchesquiere

Jean Vereecke

David Vandekinderen

  • Werkgroep 3: Fok Informatie Punt

Doelstelling van deze groep is het onderhouden van de contacten met de fokkers en liefhebbers, nieuwe fokkers helpen starten, informeren, …

Angie Vergauwen

Tania Vergucht

Florcha Depestel

Niels Sinnaeve

Amber Moerman

Dirk Willems

Kilian Verhaeghe

Gautier Cleenewerck

Kevin Gchesquiere

Hannes Schoonvaere

Ben je gemotiveerd en heb je zin om je in te zetten in één van deze werkgroepen? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

bottom of page